Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), Varsatorii s-ar putea sa nu gandeasca prea limpede o chestiune care, teoretic, ar trebui sa le aduca un beneficiu. Fie ca sunt lipsiti de spirit practic, fie din cauza influentelor astrale ale momentului, deciziile lor nu vor fi inspirate. Mai mult, ar fi bine sa nu se lase influentati de sfaturile si mai ales de insistentele unor prieteni care le vor bine. Poate ca au intentii bune dar nici aceia nu pot gandi corect, in interesul Varsatorilor. Cel mai adesea, la mijloc va fi vorba, de speranta, ca, odata convins respectivul Varsator sa ia cutare decizie sau sa treaca la actiune, un castig, cat de mic, vor avea si ei; deci sfatul lor, chiar daca nu va fi in dezavantajul nativilor, va fi unul interesat.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, se profileaza o perioada mai senina in plan mintal. Varsatorii vor reusi sa se detaseze in aceste zile si sa se gandeasca la lucruri interesante, sa se cultive.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), unii pot avea probleme de imagine sau pot fi implicati in dispute publice. Daca au rang, functie sau autoritate profesionala inalta ei pot fi subiectul unor discutii, atacuri, contestari, critici. Unii pot pierde prestigiul, altii functia. Cel mai indicat este sa nu lase lucrurile in voia sortii, pe principiul ca sunt vorbe-n vant, ca detractorii n-au spor, etc.

Ei trebuie sa dea replici viguroase, sa se apere si sa contraatace cu toate argumentele. Momentul astral, desi viguros in urmatoarele 10 -12 zile, trebuie privit cu seriozitate pentru ca, pe acest fond deja subred, intervine, pe casa rivalilor si a dusmanilor, perechea Mercur/Venus, in Leu, care alimenteaza orgoliile, inflameaza vointa si da apa la moara celor care isi propun scopuri demolatoare pentru a demonstra celor din jur ce puternici sunt. Atentie sporita, pe aceasta directie, pe 15/16 iulie.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie incepe sa functioneze un fel de “brat lung al dreptatii”, pe casa prietenilor. Grija nativilor trebuie sa se indrepte spre relatii corecte, sincere, deschise, oneste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...