Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), Varsatorii vor trai sentimente contradictorii, cand de revolta, cand de dezinteres fata de multiplele realitati cu care se confrunta. Cand se “ambaleaza” sa puna lucrurile la punct, cand ii apuca dorul de alte preocupari, mai placute, mai utile, mai reconfortante, mai pe sufletul lor. In felul acesta, teancul de situatii nerezolvate va creste si va prinde radacini in viata lor, devenind, pe zi ce trece, tot mai greu de rezolvat. Cei mai in varsta vor adopta un fel de scepticism pe ideea ca orice efort e sortit esecului.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), situatia se va schimba. Vor avea chef de viata, vor fi dispusi sa asculte, sa raspunda, sa se implice, in fine, vor redeveni fiinte rezonabile dupa criza de nihilism din ultimele doua-trei zile. Ba chiar, cei tineri, vor deborda de entuziasm si vor face planuri, mai ales pe directia realizarii personale.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), situatia baneasca pare sa-i descumpaneasca pentru ca, pentru a-si atinge scopul, vor avea nevoie de bani dar vor fi nevoiti sa renunte sau sa amane cheltuiala necesara, ceea ce nu le va atenua elanul dar ii va enerva. In alte cazuri, acest “hop financiar” poate fi provocat de diminuarea drastica, pana la incetare, a platii unei activitati depuse sau a recompensarii banesti (burse de merit, pensii de merit, alocatii, subventii, salarii speciale, sume forfait-are, stipendii).

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, posibila criza de comunicare pe fondul unor divergente de opinie, de crez, de optiune care vor pune sub semnul intrebarii apartenentei lor la forme de viata sociala, profesionala, publica si-i vor face sa revizuiasca, brusc, setul de concluzii si repere (morale, culturale, religioase, politice) in virtutea carora au trait pana acum.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...