Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Vad chiar o intensificare a energiilor negative ce vin dinspre Scorpion, prin interventia planetei Mercur in acest sector, astfel ca, dupa 9 noiembrie, in acea zodie se for afla patru planete care vor face tot atatea cuadraturi cu Soarele lor, dar care pot face cuadraturi si cu alte planete aflate in momentul nasterii in Varsator.

De exemplu, cei nascuti pe 4 si 5 februarie 1962 au, pe harta cerului lor, 8 pozitii astrale (7 planete plus Nodul Sud al Lunii) in Varsator. Asta inseamna ca saptamana viitoare acestia se vor confrunta cu 32 de cuadraturi intre planetele natale si cele aflate in tranzit. Și nu sunt doar ei, cei nascuti in 1962, in situatia asta.

Asadar, chiar daca nu se intampla ceva major, semnificativ in viata lor saptamana viitoare, asta nu inseamna ca se vor simti liberi ca pasarea cerului. Vor fi ingrijorati, agitati. Vor dori sa faca fata tuturor provocarilor, in speranta ca daca le rezolva pe toate se linistesc.

Dar situatia se complica prin interventia tripletei Luna/Jupiter/Luna Neagra din Leu, care formeaza, la randul ei, opozitii si cuadraturi. Sunt supuse unor decizii drastice sau abuzive contractele, colaborarile, parteneriatele. Unora li se poate forta mana sa demisioneze sau sa se “retraga discret din peisaj”. Consecinte sau concluzii de natura juridica care zgaltaie jiltul puterii unora.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...