Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 august este resimtita de catre Varsatori in planul relatiilor parteneriale si de colaborare la toate nivele existentei lor. Intra in joc relatiile de fiecare zi cu sotul sau sotia, procesele, dusmanii, partenerii de afaceri.

Orgoliul, vanitatea mandria joaca un rol important, de cele mai multe ori impulsurile venind din acest fond afectiv iritat sunt cele care declanseaza complicarea situatiei sau amplificarea conflictului deja existent. Zile cu grad mare de risc pentru deteriorarea acestor relatii 13-14 august.

Prudenta maxima in cazul unor procese sau anchete. Nu incercati sa demonstrati, in nici o situatie, ca sunteti mai puternic sau mai destept decat partenerii dvs. de dialog. Indicata este, in aceasta perioada, modestia, prudenta, diplomatia, rabdarea, obiectivitatea, onestitatea. Jupiter paraseste casa a VII-a, pe care a protejat-o si a sustinut-o timp de un an, si intra in casa a VIII-a a banilor si beneficiilor materiale in relatie cu altii.

Prima semnificatie este cea a unor acte, tranzactii si intelegeri menite sa securizeze un venit, un bun, un patrimoniu. A doua semnificatie este cea a unor beneficii si avantaje materiale care se vor ivi de-a lungul unui an, ca o consecinta a evenimentelor in care sunt implicate diferite persoane care lasa (prin mostenire) sau transmit, integral ori partial, o parte din averea si/sau lichiditatile lor, unui Varsator.

Aspect astral cu un pronuntat caracter administrativ, tranzitul lui Jupiter prin Fecioara, ii va aduce pe multi nativi, in fata notarului sau al birourilor publice. Ziua de 8 august pare sa treaca fara evenimente speciale. Pe 9 si 10 august aveti chef de joaca, de joc, de jocuri, de distractie. Pe 11 si 12 august nu este exclusa o indispozitie gastrica. Intre 8 si 11 august risc de stricare a unor aliante sau de renuntare/anulare a unor contracte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...