Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Varsatorii se pot atasa de bani, bunuri sau de proiecte ce le pot asigura, peste un timp cu castig material. Nu e nimic rau in asta, cu atat mai mult cu cat tranzitul in sine primeste confirmarea si greutatea specifica prin interventia clara a Sensului Vietii.

Deci ce vor face, ce vor accepta pe 7 noiembrie, pe directia bani/bunuri, profit, va fi in avantajul lor. Intre 8 si 9 noiembrie domeniul mentalului superior, al constiintei, al crezurilor si idealurilor al planurilor de viata pe termen lung primeste influxurile Lunii care se aliaza cu Venus, de curand intrata in acest sector astral, pe care il va patrona, in chip fericit, util sau inteligent, in beneficiul Varsatorilor. Intre 10 si 12 noiembrie, cariera unora cam e la ananghie.

In jurul lor, ca persoane, sau in legatura cu activitatea lor, cu deciziile pe care le-au luat, cu stilul de a munci sau conduce o activitate se isca comentarii, contestatii, observatii; unele de bun simt si justificate, altele doar exagerari, denaturari ale realitatii sau chiar inscenari. “Strambe” ar zice unii desi, astrologic vorbind, e mai mult decat atata.

Pe aceasta directie, de exemplu, trebuie luat aminte la tot ceea ce se intampla in preajma zilei de 11 noiembrie, cand se produce faza de Luna Noua in Scorpion, care poate aduce rasturnarea unei situatii, de unde si ipostaza (sau ipoteza) astrala de nou inceput.

La sfarsitul zilei de 12 noiembrie, in Balanta, adica in casa a IX-a, Marte se alatura planetei Venus aducand noi particularitati casei gandurilor inalte. Mai intai, insa, va aduce, in sufletul unor Varsatori, o contradictie cu sine. Pe 13 noiembrie lumea interioara a Varsatorilor este in plina activitate: de lupta cu trecutul, cu obstacolele, cu limitele personale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...