Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, din nou in actualitate casa, familia, gospodaria, patrimoniul. Dar, poate mai mult ca in alte dati, acum, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, pot deveni un subiect de interes cercetarea trecutului familie, interesul fata de obarsii, biografia stramosilor. Aspectul poate functiona si mai puternic in cazul celor care au plecat de mult din tara si care confrunta cu dorul fata de locurile natale, fata de rude si de mediul in care au crescut si s-au format pana la data plecarii, ceea ce ii face sa proiecteze o intoarcere in tara pentru a restabili contactele cu locurile de care apartin si cu familia din care se trag.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, Varsatorii se pot deda la mici ispravi care pot fi, dupa caz, traznai, prostioare, initiative, care sa-i lase pe apropiati cu gura cascata a uimire.

Intre 10 si 11 mai, firea lor, cablata in continuare la aventuri si situatii iesite din comun, la surprize si inedit, accepta cu greu program rigid de lucru, rutina, stresul si munca de fiecare zi. Lucreaza, este adevarat, dar se plang tot timpul, gasesc mereu cate ceva de criticat, comenteaza in chip sarcastic sau negativ tot ceea ce se intampla la serviciu. Nu vor fi colegii cei mai agreabili in acest rastimp. De altfel, nici starea lor de spirit nu va fi dintre cele mai bune, pentru ca vor avea un comportament iritat, nervos, artagos pe fondul unor stari organice care ii agaseaza, fara sa fie, insa, cu adevarat, bolnavi.

Intre 12 si 13 mai, provocarile astrale vor fi mari, Luna, in tranzit prin Leu, adica prin casa a VII-a a parteneriatului va intra in conflict direct si greu de stapanit cu planete din Taur, De aici riscul unor conflicte ce privesc familia din care fac parte si cea pe care si-au construit-o prin casatorie. Apoi, intervine un conflict de interese sau un interes material care strica armonia si chiar dialogul lor cu partenerii de afaceri, de proiect etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...