Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima veste buna pentru acesti nativi tine de revenirea planetei Mercur la mersul direct, ceea ce pentru acesti nativi care sunt, prin excelenta, niste minunati comunicatori, este o adevarata mana cereasca, mana care va dura pana la 13 martie, cand Mercur va trece in Pesti.

De partea lor vor fi efervescenta mentala si stralucirea intelectuala. Ziua de 7 februarie este in mod special pentru acesti nativi o zi speciala. Soarele, in tranzit prin Varsator, va primi opozitia lui Jupiter. O zi de inclestare, de mare determinare, ca si cum astrele le forteaza mana sa treaca la actiune ori sa se hotarasca. Zi de tensiune interioara, de mari contradictii, poate chiar de furtuni, dar care, mai ales pentru cei maturi, poate fi un generator de nou, primind astfel impulsul necesar de a se rupe de trecut, de ceva sau de cineva care functiona pentru ei ca o piedica existentiala.

In aceiasi ordine de idei, se mai contureaza si o chestiune parteneriala care trebuie rezolvata in conditii de urgenta. Atentie, in cuplurile subrede un eveniment neasteptat provoaca implicit o reactie la fel de rapida si de categorica.

Aspectul e mai prost pentru cei aflati in plina negociere a unui contract, pentru cei ce trebuie sa dezlege enigmele unei colaborari. Aceiasi zi de 7 februarie le mai poate aduce, in prim-planul atentiei, o chestiune financiara, administrativa sau de impact afectiv in contextul unor dispute si nereguli legate de partaje si succesiuni. Intre 10 si 12 februarie conflicte cu ecou public, impact negativ al unor masuri sau decizii de ordin profesional ce lezeaza autoritatea sau functia.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...