Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

6 iunie: dimineata morocanoasa, apatie, dureri de oase. 6 iunie dupa-amiaza si apoi, 7 si 8 iunie dimineata: stare buna, revenire in forma, exuberanta, curaj, dorinta de afirmare. Varsatorii vor dori sa fie vazuti si auziti, fireste, in intentia, deloc ascunsa, de a fi apreciati si laudati.

Vor avea nevoie de aceasta forma de confirmare a valorii lor pentru siguranta de sine. Intre 8 iunie dupa-amiaza si si 10 iunie, acesti nativi vor incerca, dupa puterile lor, sa dea de capatul unei chestiuni banesti. Destul de multa lipsa de realism, uneori chiar de buna chibzuiala. Dupa ce dimineata isi vor propune sa faca economie, dupa-amiaza isi vor cumpara ceva “frumos”, ca sa le mearga la suflet; vor avea si argumente de ce era justificata tocmai acum, o astfel de cumparatura: zi-i Varsator! Sa le priasca! Pe 11 si 12 dialogurile se incing. Au chef de replica, isi propun sa puna la punct pe unul si pe altul.

Isi pregatesc de acasa replicile pentru cand vor da ochii cu unul dintre cei vizati, exagereaza, deformeaza. Pot face mai multe drumuri scurte dar sunt si cateva ipostaze care le pot subrezi placerea de a calatori sau eficienta in demersurile pe care le vor face la capatul acestor deplasari: incidente la drum (nu “accidente” ci incidente, deci …conflicte, probabil verbale sau scrise – amenzi).

Planetele aflate in tranzit prin zodia Gemeni sporesc efervescenta lor intelectuala. Unii, mai ales actorii, scriitorii, ziaristii, oamenii de teatru, film si televiziune, vor fi sclipitori, imaginativi, simpatici, plini de umor, originali, indrazneti. Este un moment favorabil pentru cei tineri sa-si faca debutul intr-un domeniu artistic ce presupune expunere publica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...