Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Furtunoasa sau macar spectaculoasa trebuie sa fi fost saptamana care tocmai s-a incheiat si cam intre aceleasi repere va evolua si in perioada 6 – 12 decembrie existenta Varsatorilor.

Un element in plus vine totusi sa particularizeze acest peisaj astral, si anume Luna Plina din ziua de 6 decembrie, cu intregul ei cortegiu de semnificatii si reverberatii in timp. Multe sunt aspectele astrale care converg spre o intensificare sau acutizare a dramei astrale cu care se confrunta acesti nativi. O casa a VII-a pe al carei – aparent! – context pozitiv nu m-as baza, mai ales daca este vorba de justitie.

Cred ca mai prudent si mai util ar fi sa “puna raul inainte” si sa alcatuiasca planuri de rezerva pentru o eventuala rasturnare de situatie. Veriga slaba in situatiile conflictuale sunt persoanele straine care intervin (cu intentii bune sau rele, nu mai conteaza!) in rezolvarea unei situatii care, in mod normal, ar avea o solutie juridica sau s-ar putea rezolva pe cale legala.

Unii spun ce nu trebuie, altii strecoara voit tot felul de informatii ca sa schimbe intentia celor desemnati sa se pronunte intr-o cauza, chiar impotriva unui Varsator, in apararea caruia sar de ochii lumii. Nota generala nu e tradarea pe fata, ci jocul dublu.

Intrarea planetei Venus poate aduce, pana la 3 ianuarie 2015, o raza de lumina necesara in solutia dorita sau ajutorul care, oricat de modest ar fi in aparenta, se va dovedi mai tarziu, providential.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...