Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 06-12 August 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 06-12 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 6 august (pana la ora 20), vor continua o serie de tendinte manifestate de cu doua zile in urma dar care, pe fond, nu sunt noi, ele revenind, in ultimul an, din cand in cand, in prim-planul atentiei nativilor. Este vorba despre venituri, cheltuieli, plati, imprumuturi si administrare a unor sume de bani sau de veghe asupra castiguri de tipul procente, cote parti, redevente, uzufruct etc.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), nativii vor face efortul sa se linisteasca prin detasare de factorii de stres, alegand refugii culturale (spectacole, auditie muzicala, lectura) sau prin izolare (zile libere petrecute de unul singur, “departe de lumea dezlantuita”).

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, realitatea brutala ii cheama la ordine. Fie, la locul de munca au loc evenimente perturbatoare, fie activitatea in care sunt implicati, indiferent de gradul de raspundere, este atat de solicitanta incat Varsatorii vor trebui sa dea piept cu o serie de probleme care nu le fac placere si sa treaca prin situatii delicate, penibile sau periculoase. Nu va asumati, in mod inutil, riscuri. Nu faceti gesturi de fronda. Pastrati-va calmul si analizati situatia in intreaga ei complexitate. Vor fi lezate relatiile parteneriale, afacerile, contractele si colaborarile unde, la un moment dat, s-a petrecut ceva in neregula ori, in cazuri particulare, in prezent, cineva incearca sa demoleze un proiect sau o cooperare prin sabotarea lor si crearea unor situatii artificiale, bazate pe complicitati vicioase. Cea mai periculoasa zi, 10 august.

Intre 11 august, seara, si 12 august, e randul prietenilor sa treaca prin cercul de foc al acestor tranzite. Varsatorii vor dori sa afle adevarul, sa gaseasca vinovatul, sa faca dreptate. Demersul, mai ales daca, la mijloc va fi vorba de bani, va avea slabe sanse de reusita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...