Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Varsatorii vor fi tentati, intre 5 si 6 septembrie, sa faca toate “nebuniile” ca sa se distreze. Iar daca sunt tineri, atunci petrecerea capata proportii considerabile.

Fac numai ce le trece prin minte, vor sa-si puna in aplicare toate dorintele neimplinite pana acum, vor sa guste din toate placerile vietii si nimic nu e de ajuns ori prea mult fata de dorinta lor navalnica de a simti ca traiesc intens, palpitant. Bine ar fi sa lase, totusi, loc autocontrolului si puterii de stapanire. Un factor in plus care intensifica acest factor de risc astral este daca nativii se afla in strainatate, unde li pare ca totul e permis si ca nu-i vede nimeni ca sa-i judece.

Intre 7 si 9 septembrie dimineata, unii pot avea diferite stari de rau organic, digestiv, legat de regimul zaharului. Sunt vizati cei alergici, cei cu probleme metabolice, gastrice, neuro – vegetative.

Pe o alta directie de viata, se acumuleaza niste ingrijorari legate de locul de munca ori, viitoarele masuri restrictive deja anuntate, sunt de natura sa-i alarmeze peste masura. Intre 9 si 11 septembrie dimineata, probleme parteneriale cunosc o efervescenta sporita. Multe lucruri pot fi rezolvate acum, daca nu se fac greseli.

E nevoie de diplomatie, masura si buna informare, pentru a duce la bun sfarsit o negociere, un dialog ce vizeaza stabilirea unei colaborari, finalizarea detaliilor intr-un contract. Dinamic, activ si oarecum surprinzator poate fi contextul astral in aceasta perioada atunci cand e vorba de evolutia unui proces sau a unui conflict aflat in mediere. Evitati, totusi, sa ajungeti cu discutiile pe 11 septembrie cand o intorsatura de situatie poate strica totul. Dupa-amiaza zilei de 11 este legata, pentru unii, de bani si bunuri materiale ce trebuie administrate eficient si corect.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...