Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), perioada “uscata” din punct de vedere mental: Varsatorii vor avea un gol de idei, nu-i va preocupa nimic, nu-i va atrage nimic, nu vor dori nimic si, in general, vor fi morocanosi.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, situatia se schimba: brusc revin la viata, ii va apuca cheful de munca, de conversatii, de activitate. Vor avea initiative, vor fi plini de speranta, ideile vor curge frumos, unele dupa alte, intr-un chip coerent logic si util lor. Asupra unora s-ar putea abate valurile unor situatii tulburi; dar asta, numai daca au functii, rang, detin demnitatii care le sunt contestate sau sunt ravnite de catre altii, drept pentru care devin tinta multor atacuri, critici, barfe, “lucraturi”.

Atentie la perioada din preajma zilei de 11 noiembrie cand unii nativi pot trai clipe grele: acuzatii, imagine publica sifonata, demiteri, conflicte majore, chiar daca, pe fond, ei nu nici vinovati, nici responsabili.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, problemele banesti vor fi amestecate, neclare dar nici nativii nu vor sti prea bine ce sa faca in acest sens. In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), posibile provocari publice; formularea nu contine ideea de pericol sau de conflict ci, mai degraba, de invitatie la o intrecere profesionala. Varsatorii vor trebui sa demonstreze cat sunt de buni, de ce sunt in stare, ei insisi ravnind, daca sunt tineri, sa se afirme, sa impresioneze, sa cucereasca un public, un juriu, o audienta. Pot sustine cu succes si cu mult temei un punct de vedere riscant, remarcandu-se tocmai prin aceasta atitudine cutezatoare, de pionierat, de avangarda sau macar de originalitate si personalitate. Din 9 noiembrie, Marte va intra in sectorul lor zodiacal natal si le va da, pentru o luna, posibilitatea sa faca salturi existentiale, sa sara peste niste etape, sa faca schimbari majore in viata lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...