Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Domeniul gandurilor inalte si al idealurilor este bantuit de neputinte, de greseli, de indoieli si nesiguranta.

Acest disconfort interior este trait de catre Varsatori ca o criza. Isi fac reprosuri, isi fac procese de constiinta, analizeaza, reluand un aspect de viata care a derapat, iar si iar, din punctul-cheie al greselii primordiale. Sunt suparati pe ei insisi, dar mai suparati sunt de constatarile triste: au pierdut definit o oportunitate, acea oportunitate s-a complicat si s-a imbracat in haina unor conditii exterioare ce nu mai lasa loc sperantei.

Varsatorii sunt revoltati si de prezentul care se croieste anapoda in jurul lor. Felul lor de a vorbi si comunica cu cei din jur este de natura sa-i uimeasca pe aceia care vor avea impresia ca se petrece ceva ciudat cu respectivul Varsator. De fapt, acela nu lasa sa ajunga catre apropiati decat franturi din gandurile si planurile lui de altadata ori din revoltele lui mute din prezent. Fireste, ca pentru orice Varsator, aceasta etapa, fie ea si de scurta durata, cum este rastimpul cuprins intre 5 si 7 decembrie, pana la pranz, are meritul paradoxal de a-i mobiliza.

Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, cei mai multi dintre nativi vor trece la fapte. Prezenta planetei Venus in casa a X-a a cerului lor astral este de natura sa-i tempereze si sa-i faca, dupa cum vor avea ei mai multa nevoie, subtili, rafinati sau intuitivi. Intre 10 si 11 decembrie, Varsatorii doresc sa se afle in mijlocul prietenilor si al cunoscutilor pentru a capata puteri, pentru a se “intrema” social sau pentru a se adresa cuiva in vederea obtinerii unui sprijin.

Luna Noua ar trebui sa le aduca multora cunostinte noi, interesante, utile. Mercur va intra in ziua de 10 decembrie in casa a XII-a, de unde va lucra la consolidarea mentalului lor, cu rabdare si precizie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...