Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, casa si familia ii solicita. Un eveniment in legatura cu familia sau casa si patrimoniul se poate produce pe 4 noiembrie cand va avea loc Luna Plina in Taur. Uneori, acesta poate fi doar consecinta statutul profesional, public, social al nativului care, in acest rastimp, este extrem de solicitat si poate chiar “torpilat” in vederea dislocarii lui dintr-o functie.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, idei bune, inspiratie creatoare, versatilitate interpretativa, solutii inteligente in cazul celor care desfasoara o activitate in plan mediatic.

In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, respectiv in casa a XI-a, a prietenilor, inlesnind schimbul de idei si contactele umane. Varsatorii pot primi consultatii juridice de la specialisti sau sfaturi utile si avertismente de la cei in masura sa le formuleze.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, posibile constrangeri provenind de la exigentele si obligatiile profesionale ale unui nativ. Discreta stare de oboseala, de plictiseala, dezinteres pentru aspecte placute de viata (vizite, petreceri).

Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului si va alcatui cu Jupiter si Soarele o combinatie stranie care, unora, le poate aduce un nesperat noroc, o ridicare in rang si/sau putere spectaculoasa iar altora o cadere, la fel de spectaculoasa; in ambele cazuri, insa, motivul real al acestei schimbari de statut public va ramane un mister, cauzele fiind ascunse de catre cei interesati.

Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in sectorul casei a XII-a, de unde va rascoli bolile cronice, etapele de viata de natura kharmica, descatusand energii si dorinte necunoscute, pana acum, nici chiar nativilor. Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, posibile confruntari parteneriale in care Varsatorii vor da dovada de trufie, de orgoliu (exagerat?!), de intransigenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...