Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, preocupari practice, legate de bunul mers al casei, locuintei si gospodariei.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, capacitate buna de exprimare prin intermediul mijloacelor de creatiei artistica sau interpretativa. In plan afectiv, tendinta spre superficialitate, spre flirt, gluma, neseriozitate, inconstanta si curiozitate. Inclinatia spre joc distractie, veselie, pariuri si jocuri care pot oferi un castig banesc. Pentru unele persoane mature, in jurul varstei de 48 sau 60 de ani, posibile modificari esentiale la nivelul constiintei, pe fondul evenimentelor de data recenta care au avut darul de a le revela adevarul, de a le arata fata nevazuta a unor oameni, institutii sau premize in care au crezut si pe care le-au sustinut ori de a-i face sa-si inteleaga adevarata menire.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, posibile modificari ale dispozitiei organice care ii poate face ca, din prudenta, sa-si impuna un regim de viata cumpatat, o terapie, o schimbare a modului de viata urmat pana acum ce se dovedeste obositor sau chiar epuizant.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, Varsatorii vor dori sa se impuna, sa faca impresie; de aceea vor face tot felul de “piruete” pentru a castiga atentia daca nu si admiratia celor din jur. Cadrul predilect in care se vor impauna (pentru ca acolo le va fi mai usor) va fi cel al familiei.

Din 10 martie, Marte va intra in casa a IV-a si va transforma orice dialog, orice gest, orice initiativa in motiv de conflict intre ei si rudele, cel mai frecvent subiect fiind casa si drepturile asupra unor bunuri comune. Un aspect special al saptamanii viitoare, fara a deveni nota ei generala, pentru ca va actiona mai intens sau mai restrans, de la caz la caz, este cel legat de banii castigati din munca proprie sub forma de salariu, drept de autor, onorariu, etc., si care, astral, se arata extrem de favorabil: de-a dreptul generos.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...