Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), avantul creator al Varsatorilor va fi de-a dreptul spectaculos. Aproape toti, indiferent de varsta, vor avea idei, vor avea initiative fericite, se vor manifesta in chip original uneori extravagant). Contextul este minunat pentru cei care activeaza in domeniul teatrului, cinematografiei, televiziunii, presei. Originalitatea, curajul, intuitia le vor veni, mereu, in ajutor, ori de cate ori vor avea nevoie sa faca fata unor provocari. Perioada de mare incredere in fortele proprii si de mare entuziasm, cand pot face planuri sau chiar pot trece la punerea lor in practica. Luna Noua va fi un factor astral cu adevarat fericit si necesar pentru existenta lor. In plan sentimental, situatia este mai tulbure.

Pe 4 iunie, este bine sa nu se intalneasca iubit cu iubita ca iese furtuna. Vor spune lucruri pe care nici ei nu le cred sau se vor purta intr-un chip inexplicabil. Nu-i mai putin adevarat ca Luna Noua le da ghes sa caute senzationalul de unde si posibilitatea de a face noi cunostinte, de a trai intens aventura. Daca, mai tarziu, explicatia cu “Luna Noua” va tine, inseamna ca vor avea noroc.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), Varsatorii nu vor fi in cea mai buna forma pentru ca nu vor avea chef de munca, de program rigid; nu sunt dispusi sa faca vreun efort sau vreun sacrificiu la locul de munca. Vor fi morocanosi, vor primi cu ostilitate o sarcina de serviciu si vor riposta la cea mai mica observatie sau asta va fi tendinta pe care va trebui sa o reprime.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), Varsatorii se vor dovedi cei mai dificili parteneri de dialog sau de negociere. Orgoliosi, isi vor sustine punctul de vedere sau interesul fara a mai observa datele realitatii. De evitat orice discutie cu rivalii sau partile adverse intr-un proces pentru ca apararea lor nu se va baza pe argumente reale si logica ci pe impresii subiective.

In restul zilei de 10 iunie (dupa ora 16), incep sa se contureze probele banesti, unele poate mai vechi, ramase nerezolvate care devin, acum, urgente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...