Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), mici momente neplacute, controverse de scurta durata, pe care nativii le pot trai in relatia cu parintii sau rudele in varsta.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), perioada in care Varsatorii vor dori sa se distreze, sa se relaxeze, sa se dedice unor preocupari relaxante care sa le ofere satisfactii imediate. Zile bune pentru cei care joaca, interpreteaza, desfasoara activitati de creatie si interpretare, mai ales in ipostaza unei relatii directe cu publicul. Tendinta spre aventura si, in general, tendinta de a lua lucrurile “usor”.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare retrograda. In prezent, el se afla in casa a IX-a, a ideilor superioare, a studiului inalt, a convingerilor care-i mobilizeaza in viata si-i determina sa ia decizii importante. Din acesta perspectiva, Jupiter nu va fi, pana la inceputul lunii iunie, un aliat ci dimpotriva, un factor destabilizator, el introducand in criza toate elemente importante pe care se bazeaza activitatea lor profesionala. Pana la urma, Varsatorii vor reusi sa se desprinda de factorii inutili sau pagubosi ori expirati care persista printre atasamentele lor.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), posibile momente in care organismul lor se va resimti de pe urma exceselor culinare, a nesomnului, a epuizarii, a excesului de medicamente, a altor imprudente drept pentru care vor deveni morocanosi si vor dori sa fie lasati in pace.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in zodia lor natala si va da personalitatii lor o noua dimensiune, caracterizata prin curaj, independenta in gandire si actiune, inventivitate, originalitate, curiozitate, dorinta a afla, de a experimenta.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, confruntari de opinie cu partenerul de viata sau cu orice alt coleg de proiect comun care pleaca de la orgoliu si vanitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...