Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi au o povara de dus sau o chestiune dificila de rezolvat care tine de familie, de casa, de locuinta, de gospodarie sau de regimul unor terenuri ce trebuie ingrijite, cultivate ori valorificate intr-un chip inteligent si in afara unei destinatii agricole, ceea ce nu e tocmai usor si nici la indemana lor.

Unii n-au timp, altii n-au chef, unii n-au bani altii n-au rabdare, unii nu se pricep la chestiunile practice altii delega aceste activitati cuiva dar, din toate aceste tribulatii chestiunea de fond ramane nerezolvata dar stringenta. Casa discutiilor ramane, asa cum o defineam saptamana trecuta, tot inflacarata. De multe ori, fara un motiv real, cearta cu un Varsator se isca si se amplifica spectaculos si asta pentru ca, in aceasta perioada, multi Varsatori nu prea au masura.

Jupiter, desi in opozitie fata de Soarele lor natal, o data revenit la miscarea directa, incepe sa le fie, din 8 aprilie, un partener util si eficient care-i va proteja pana la vara de neajunsurile cine stie carui paragraf dintr-un contractat sau, invers, cine stie ce paragraf introdus acum, la semnarea unui contract, va fi de bun augur mai tarziu.

Jupiter le poate tine partea, le poate face dreptate, le poate crea premize favorabile sa se apere, sa castige procese, sa se reabiliteze in urma unui conflict, al unor acuzatii etc. Ii poate ajuta sa se casatoreasca, daca asta vor cu adevarat. Intre 6 si 8 aprilie dimineata, atentia lor trebuie sa se concentreze pe chestiunile importante, pe responsabilitate, pe eficienta si pe exercitarea corecta a functiei; risc de stricare a imaginii prin acuzatii sau de stirbire a autoritatii prin reprosuri.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...