Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), Varsatorii vor avea toate motivele sa se simta oarecum detasati de lucrurile comune, de preocuparile zilnice; gandul celor mai multi va zbura spre ipostazele frumoase, nobile, „inalte” ale vietii. Vor dori sa se izoleze de cotidianul care nu le da nici o satisfactie prin lecturi, muzica, dialogul superior, preocupari intelectuale, artistice, filosofice sau spirituale.

Este un moment de inspiratie si de gratie si pentru creatori, actori, interpreti care, din 9 septembrie, vor incepe sa se bucure de prezenta planetei Jupiter, in acest sector. Timp de un an, Marele Benefic va crea premize de exceptie pentru toti cei care activeaza in domenii unde esenta muncii lor este creativitatea, inventivitatea, originalitatea, bunul gust, intuitia.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), se pot relua sau se pot intensifica conflictele publice, discordiile care pleaca de la o criza de autoritate, de la invidie, de la planuri de destabilizare croite de altii pentru a-l rasturna din putere pe un Varsator sau macar pentru a-i subrezi credibilitatea, demnitatea ori renumele.

Atentie sporita daca, pe fondul acestor acuzatii, se vorbeste despre bani. Nu dati imprumut cu nici un chip, nu ajutati si nu „tratati”, nici macar cu inghetata, pe nimeni. Ori cat de neinsemnata ar fi suma, se va specula. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), relatiile sociale ar putea fi intense iar Varsatorii nevoiti sa alerge de colo-colo, la tot felul de intruniri, petreceri, sindrofii si alte forme de pierdere a timpului organ.

Nu se pune problema sa fiti „marele absent” dar, o triere a acestor invitatii, trebuie facuta iar ipoteza ca acolo veti intalni pe cineva util dvs., ca veti rezolva o afacere, nu va functiona de loc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...