Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie Varsatorii se relaxeaza. Vor sa-si umple viata cu tot felul de situatii si imprejurari care sa le dea satisfactii imediate (jocuri, excursii, petreceri), elevate (spectacole, activitate de creatie artistica, interpretativa) sau concrete (sporturi, speculatii, jocuri de noroc).

Relatiile afective vor fi marcate de instabilitate, superficialitate. Jocurile aparentei, flirtul, complicitatea de moment pot fi luate, de catre naivii sau naivele in ale dragostei, drept o pagina dintr-un posibil mare roman de amor. Intre 4 si 6 octombrie, realitatea ii cheama inapoi, la munca. Uneori, pot aparea elemente de conditionare drastica (risc de a fi penalizati, termene limita, controale etc.).

Sanatatea se poate resimti de pe urma efortului facut, mai ales daca este vorba de munca “in asalt”, de activitati desfasurate contra cronometru sau sub semnul stresant al intarzierilor, de unde si riscul unor disfunctii la nivelul aparatului digestiv. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie se pot inregistra confruntari intre Varsatori si partenerii lor de viata, de proiect, de afaceri etc., cu iz conflictual, nascute din vanitatea, orgoliul sau intoleranta nativilor.

Atentie la ziua de 7 octombrie, cand se pot isca situatii tulburi, bazate pe o eroare de intelegere, pe un document ce contine un viciu sau pe o rastalmacire intentionata a cuiva, cu miza baneasca: cineva se razgandeste dupa ce a promis un ajutor financiar, o persoana retrage nativului un sprijin material, de indiferent ce natura, din capriciu sau in semn de nemultumire pentru felul in care evolueaza o activitate ori relatia lor.

Aceasta ipostaza se poate reedita pe 9 octombrie. Pe 8 octombrie Venus va intra in casa banilor si beneficiilor materiale in legatura cu alte persoane sau institutii si va oferi surprize placute, pana la inceputul lunii noiembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...