Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Varsatorii au toate motivele sa fie bucurosi. Iata, primesc sprijinul Micului Benefic, Venus, incepand cu ziua de 3 ianuarie si al lui Mercur incepand cu ziua de 5. Aceste doua planete vor evolua intr-o conjunctie care, in ziua de 9 ianuarie, se va afla la grad perfect, dandu-le posibilitatea sa se desfasoare pe mai multe planuri intr-o foarte buna forma fizica, mentala si intelectuala.

De acum, pana pe 27 ianuarie, vor arata bine, vor fi senini, veseli, pusi pe sotii, vor fi simpatici, atragatori, nostimi, inventivi, originali si profund creatori. De aceea, cei ce desfasoara activitati intr-un domeniu de creatie sau de exprimare publica ori cei ce activeaza in domeniul tehnico-stiintific pot trage foloase prin excelenta functionare a cuplului minte/spirit. Orice latura buna contine si o ipostaza dificila.

De aceea, unii dintre ei pot exagera devenind rebeli, egoisti, increzuti. In sfarsit, intre 6 si 8 ianuarie pot trece prin prima incercare legata de relatiile parteneriale. Unora, mai ales celor tineri, prea plini de ei sau prea increzatori in fortele proprii li se poate sui succesul la cap si, de aceea, pot comite gesturi asupra carora nu au meditat indelung: sa-si de demisia, sa paraseasca un colectiv din care fac parte sau sa-i explice directorul (cu toata lumea de fata), ca habar n-are de meserie si nu e bun ca director. Nu va fi singura provocare de acest tip din anul 2015.

Aceasta este doar una mai rasunatoare. Intr-o alta directie de viata, grozaveala, lauda de sine, increderea exagerata si mai ales nemotivata nu este de loc conduita indicata in cazul celor care sunt anchetati sau implicati in procese. Orgoliul, aerele superioare, firea certareata le pot aduce dusmani, sanctiuni sau pot amplifica conflictele deja declansate. Luna Plina priveste cele doua case ale sanatatii. Bolile cronice se pot complica, pe fondul unui tablou clinic si asa incercat, prin complicatii digestive, gastrice, pancreatice sau metabolice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...