Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana cuprinsa intre 2 si 8 mai poate fi una provocatoare, intensa pentru Varsatori. Cu siguranta, nu se vor plictisi.

Nativii vor fi obligati sa constientizeze fie gravitatea unor evenimente ce se deruleaza in prejma lor, chiar daca nu-i privesc direct pe ei ci doar familia sau colaboratorii lor sau vor fi obligati sa se gandeasca foarte serios ce decizii sa ia, ce atitudine sa adopte sau ce strategie sa initieze pentru a contracara efectele imediate ale unor fapte de viata ce vin spre ei.

De parca nu ar fi suficient ca au doua cuadraturi dinspre Taur si o opozitie de la Jupiter dinspre Leu, iata ca se adauga, intre 3 si 5 mai, pentru a complica sau radicaliza situatia, un tranzit al Lunii prin Scorpion (casa a X-a), cu apogeul astral, Luna Plina in Scorpion din 4 mai ce se va aseza pe casa ridicarii si implinirii sociale. Iata un prilej astral pentru confruntari publice, pentru ca persoana lor sa fie comentata public, sa fie analizata viata si activitatea lor din multiple perspective de viata.

Sa mai retinem componenta juridica, justitiara sau procesuala activa ce poate complica evolutia unor conflicte instalate mai demult precum si latura urata a naturii umane care se poate manifesta cu acest prilej cand, o serie de apropiati, il pot trada sau parasi pe un nativ nascut in Varsator.

Unii nativi, cu mai multa experienta de viata vor incerca sa sfideze situatia (sau personajul) facand un pas inainte de calea precipitarii unei explicatii si implicit a demascarii adevaratelor lor intentii. Dar asta inseamna ca avem de-a face cu maestrii ai diplomatii si asi ai curajului. Altfel, va fi vorba de tineri sau de oameni lipsiti de experienta de viata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...