Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), Varsatorii vor avea chef de placeri subtile: muzica, teatru, film, spectacole realizate cu tehnica moderna, manifestari culturale sau “de strada” de avangarda. Perioada buna pentru cei care se exprima prin scris sau vorbit (ziaristi,oameni de televiziune). Mare disponibilitate spre aventuri galante, spre cochetarie, flirt sau placerile vinovate de-o clipa fara angajamente de viitor, fara “costuri sufletesti”.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), se vor deschide doua probleme majore. Prima problema, fireste nu pentru toti nativii, o reprezinta sanatatea. Unii se confrunta cu afectiuni mai vechi, care s-au cronicizat si se dovedesc refractare la vechile tratamente.

Ziua de 4 iulie, cand se produce faza de Luna Noua pe casa sanatatii, poate introduce o nota aparte in acest tablou clinic: fie apare o forma noua de manifestare, fie organismului respinge un medicament sau o terapie.

De aceea, o data sesizata o intoleranta cat de mica, tratamentul trebuie intrerupt. Ascultati cu atentie mesajul organismului. Nu este momentul suprasolicitarii organismului cu alimente sau, pe fondul unor analize, cu substante de contrast, reactivi etc. Aceasta atitudine protectiva trebuie sa dureze pana pe 8 iulie, cand, un alt aspect solicitant va actiona pe axa celor doua case ale sanatatii: luati in calcul un respiro pentru organism, prin odihna, efort redus, medicatie minim necesara si eliminarea factorilor de risc. Al doilea segment vizat este cel al muncii unde poate fi vorba de cauza individuala a nativului (aspectul preponderent) sau de o situatie comuna, a intregului colectiv.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, se constituie un cadru astral favorabil supararilor, certurilor, discutiilor care se amplifica de la un cuvant la altul. Atentie sporita la felul in care raspund provocarilor, atacurilor sau criticilor cei care au functii si demnitati publice.

Pe 8 iulie, preocupari materiale nascute din nevoia de a reglementa legal statutul unor bunuri ce le revin sau li se cuvin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...