Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie, Varsatorii se pot confrunta cu stari de spirit trecatoare, marcate de nemultumire, ganduri ciudate, idei razlete care nu sunt in concordanta cu realitatea, de cele mai multe ori, ele fiind rodul unor perceptii deformate. De aceea, perioada nu este indicata pentru a face planuri si a adopta atitudini care sa fie puse in practica, in viitor.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in Varsator, respectiv in casa I a acestor nativi, si le va da, pentru sase zile, impulsuri bune intr-un plan al preocuparilor intelectuale. Totusi, acest aspect favorabil “in principiu”, va fi viciat, din 3 ianuarie dupa-amiaza, de Marte care va intra in Scorpion, in casa a X-a, realizand o cuadratura dificila menita sa complice procesele mentale.

De aici, riscul intre 3 si 8 ianuarie, al unor reactii bruste, al unor clipe – fie ele si trecatoare!- de manie sau al escaladarii unor conflicte nascute dintr-un neaos “chef de cearta”. Acest aspect delicat inceteaza in seara zilei de 8 ianuarie prin revenirea planetei Mercur in Capricorn, pe fondul intrarii planetei in miscare aparent retrograda.

In mod special, intre 4 si 6 ianuarie dimineata, ipostazele de mai sus ar putea fi diversificate sau, de la caz la caz, intensificate de tranzitul Lunii prin Scorpion. Intre 6 si 8 ianuarie (pana la ora 18) sunt favorizate relatiile cu prietenii, partenerii de activitati si preocupari comune menite sa le aduca implinire sau satisfactie personala.

Socializarea este la cote maxime ca provocare dar si ca disponibilitate interioara dar, mai tarziu, ei vor ajunge la concluzia ca distractia…costa. Din 8 ianuarie dupa-amiaza, pe fondul prezentei Lunii in Capricorn dar si a revenirii lui Mercur in aceasta zodie, se va instala o binevenita reticenta si prudenta in tot ceea ce gandesc, traiesc sau decid Varsatorii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...