Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie cramponari de bunurile si interesele materiale care apartin intr-un fel anume si familiei, nascand astfel dispute pe obiecte sau pe veniturile potentiale ce ar rezulta din valorificarea lor ori chiar adevarate “batalii pentru avere”.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21’, si 4 decembrie seara, perioada mai relaxata in care unele persoane, mai ales cei tineri, vor dori sa se relaxeze, sa se distreze, sa compenseze oboseala si monotonia zilelor cand muncesc incordati si concentrati pe un subiect. Una dintre marile disponibilitati ale momentului va consta in ceea ce se cheama, cu un termen modern, cheful de socializare, Varsatorii vor dori sa cunoasca tot felul de oameni, sa fie prezenti in mijlocul evenimentelor colectiv, si vor reusi sa-si largeasca cercul de cunostinte. Placerea aventurii, tentatia flirtului, jocul de-a dragostea ii vor transforma in niste persoane fascinante, atragatoare, dar mai putin profunde ori chiar deloc serioase in intentiile lor.

In ziua de 3 decembrie, pe fondul fazei de Luna Plina in Gemeni, Varsatorii ar putea incepe o relatie sentimentala, ar putea face o schimbare in universul lor afectiv, traind spontan si intens, ca-n filme. Relatiile cu prietenii vor fi marcate de surprize, de noutate, de modificarea permanenta a perceptiilor si a impresiilor pe care si le vor face despre unele persoane de care se vor apropia sau distanta, de la caz la caz.

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37’, si 6 decembrie seara, Varsatorii vor trebui sa se supuna constrangerilor de la locul de munca, fiind solicitati mai mult decat in alte dati; uneori, optiunile si viziunea lor despre lume, viata, societate, oameni si directii de evolutie a evenimentelor vor intra in contradictiile cu ceea ce li se va impune sa faca sau sa accepte ca sarcina de serviciu.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38’, si 8 decembrie mecanismele parteneriale vor fi exprimate radical, nativii manifestandusi din plin personalitatea si vointa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...