Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, perioada favorabila constructiilor mentale, activitatii intense in plan intelectual, elaborarii unor planuri de viitor, finisarii unor proiecte prin capacitatea de a inova, a descoperi, a reinventa. Nativii isi pot valorifica din plin calitatile personale sau, daca sunt tineri, se pot afirma prin curajul si cutezanta ipotezelor lor de lucru, spiritul revolutionar, prin suflul nou, original al unor demersuri, prin capacitatea de a entuziasma, de a convinge un grup de specialisti in cadrul carora activeaza sau se prezinta pentru prima data.

Momentul va spori in spectaculozitate o data cu ziua de 7 octombrie cand, in acest sector, va intra planeta Mercur, stapana micilor oportunitati sau, cum ar fi cazul aici, al solutii geniale. Posibil moment de deruta sau criza de neincredere in propriile forte ori in validitatea proiectului l care lucreaza. Etapa de demobilizare in preajma zilelor de 6/7 octombrie.

A se aborda cu grija, prudenta si masura prezenta publica, luarile de pozitie si, in principal, a se evita declaratiile esentiale la sfarsitul zilei de 2 octombrie. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, posibile manifestari de invidie, gelozie profesionala, rivalitate sociala, egoism ale unor persoane cu care Varsatorul se intersecteaza pe culoarele unor interese si ambitii.

Posibile provocari sau dispute care il vor amari pe nativ. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, nu este exclus ca un nativ sa apeleze la cineva mai in varsta si, implicit, cu experienta de viata sau profesionala mare, la o autoritate in domeniu, la un expert sau la o persoana investita cu functie pentru a se consulta inaintea lansarii unei propuneri si de la care ar putea primi ajutorul scontat. Peisaj interior marcat, de scurte perioade de izolare, de meditatie, de estimare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...