Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu le era nici pana acum prea usor acestor nativi sa traiasca cu atatea cuadraturi provenind de la planetele din Scorpion ori cu opozitia jupiteriana, dar iata ca, saptamana viitoare, situatia astrala se complica prin tranzitul Lunii in Taur, care nu doar ca adauga o cuadratura importanta, dar contribuie ca element activ in constructia fazei de Luna Plina, astfel ca, impreuna cu Soarele lor natal din Varsator, se realizeaza o cruce fixa extrem de puternica care, pe ei, ii priveste intr-un chip aparte.

Poate ca, prin semnificatia acestei predispozitii astrale, acesti nativi sunt mai incercati chiar decat Scorpionii insisi, pe al caror semn se realizeaza aceasta faza. Varsatorilor le pune in discutie cele patru case fundamentale pentru existenta lor (I, IV, VII, X) de aici si radicalismul unor situatii.

Totul este trait intr-un registru acut, rapid, direct. Nimic nu e voalat, nimic nu e cu jumatate de masura. Zile de tensiune nervoasa, de enervari si surescitari inregistrate chiar si in comportamentul unor persoane calme, diplomate sau inzestrate cu intelepciune si umor. Mercur ramane un aliat discret, dar eficient.

Intreaga saptamana el se va afla in semnul de aer al Balantei, in casa a IX-a, dandu-le Varsatorilor posibilitatea sa inteleaga sensul sau motivatia unor gesturi si evenimente si a de a-si construi propria lor ratiune de a actiona. De aici si salvarea lor, pentru ca va fi vorba de multa, multa inteligenta care intra in joc, ca un scut imbatabil pentru ei.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...