Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, daca traiesc In Romania, Leii se vor odihni. Daca se vor afla In alte tari, la mare distanta de tara noastra, probabil ca se vor Ingriji de sanatate prin terapii mai mult sau mai putin luxoase. Ideea de baza este sa-si revina la o forma de mai buna. Ceea ce se va petrece Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, tine de surpriza, de extravaganta.

Leii vor dori sa faca o serie de lucruri pe care nu le-au mai facut de mult timp o calatorie Intr-un loc In care ei se simt bine, sa se afle In prejma unei persoane cu care nu s-au mai vazut de mult timp. Barbatii singuri vor dori companii feminine incitante. Desi, nu sunt excluse, divergentele de opinie se pot naste daca nativii se vor angaja In discutii ce nu-si au rostul si mai ales daca discuta politica.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, posibile mici tensiuni nascute din orgolii marunte si ambitii de moment, Intre nativ si familia sa, conflictul clasic socri/nora/ginere. Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, avalansa de probleme de ordin material, patrimonial sau financiar. Aspectul nu este prost ci doar Incarcat, In sectorul casei a VIII-a aflandu-se, In acel rastimp, patru planete plus Nodul Sud al Lunii.

Pe 4 ianuarie 2017 Mercur, aflat In miscare retrograda, se va Intoarce In Sagetator, respectiv In casa a V-a. Chiar daca va fi o sedere de scurta durata, pentru ca, Mercur va parasi definitiv Sagetatorul In dupa-amiaza zilei de 12 ianuarie, el le va da posibilitatea Leilor sa reevalueze o declaratie de simpatie sau de dragoste, sa cantareasca cuvintele cuiva drag. Leii ar trebui sa observe si sa tina cont de conflictul interior sau exterior pe care Il pot genera afirmatiile, declaratiile, convingerile sustinute public sau etalate ca justificare pentru actele si deciziile lor profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...