Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Leu 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Leu libertatea

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, perioada extrem de intensa datorita tranzitului Lunii prin Berbec care, alaturi de Uranus, va face doua trigoane cu planetele din semnul Leului. Ea va continua in aceasta nota in zilele urmatoare, gratie efectului pe care il va avea intrarea planetei Mare, in zodia Leului, in ziua de 20 iulie, care va crea posibilitatea unei mici renasteri personale, prin transformarile initiate de nativ sau prin impactul evenimentelor exterioare care il vor angaja si carora le va raspunde corespunzator. Modificare a felului de a gândi al acestor nativi, care vor deveni, pentru niste zile, autoritari si pretentiosi, greu de temperat in reactiile lor.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, pentru persoanele care nu au un statut profesional clar si stabil s-ar putea ivi posibilitatea ca acestea sa “prinda radacini” intr-o directie de viata si activitate prin acceptarea unei propuneri facute cu ceva vreme in urma.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, relatii contradictorii, când bune când tulburi, cu prietenii si apropiatii fata de care Leii se vor arata exigenti si carora nu le vor trece nimic cu vederea; unele relatii vor trece prin momente delicate. Dialogul va juca un rol esential atât in alterarea prieteniilor cât si in posibila lor conciliere.

Pe 20 iulie, Mare va intra in zodia Leului, adica in casa I, si le va da energie, curaj, determinare, combativitate si rezistenta la efort dar, prin excesele si imprudentele spre care ii va impinge pe nativi, acest tranzit va suprasolicita functia inimii.

In restul zilei de 21 iulie, dupa ora 11:01′, si, ulterior pe 22 iulie, Soarele si Luna, in tranzit prin casa a XII-a a cerului lor astral, vor accentua crizele temporare de insingurare, de tacere, de analiza atenta a evenimentelor care se deruleaza in jurul lor pentru a le descoperi motivatia reala, cea ascunsa de ochii lumii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Leu:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...