Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, Taurii vor avea tendinta sa-si analizeze sentimentele “la rece”, sa fie obiectivi, lucizi si, deseori, pragmatici in concluziile pe care le vor extrage din observarea atenta a celor dragi. Grija sporita dar manifestata oarecum obositor si insistent de catre parinti in relatia lor cu copiii. Perioada buna pentru a finisa planuri si proiecte profesionale cu o componenta creativa si imaginativa, care au nevoie de un “ochi critic”. Nu va fi vorba de un rastimp al expansiunii sufletesti ci al atentiei si metodei.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, dorinta de reechilibrare organica prin prudenta alimentara, terapii si tratamente corporale blande, de intretinere sau recuperare.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, stari de spirit iritate; nativii vor fi suparati din varii motive parteneriale, de aceea, nu trebuie sa fie provocati mai ales ca, din 9 decembrie, comportamentul si reactiile lor vor fi marcate de Marte care va intra in zodia Scorpionului si va incepe sa isi exercite influenta in cadrul casei a VII-a, careia ii va imprima o dinamica conflictuala si drastica. Relatiile de parteneriat dificile sau care sunt complicate de dusmanii si rivalitati, mai mult sau mai putin explicite, vor da acum “in clocot”, punandu-i pe nativi in situatia sa dea replici dure celor care ii ataca. Se anunta o perioada a conflictelor nascute din motive subiective, greu de controlat; etapa a contestarilor ce planeaza asupra contractelor amenintate cu rezilierea. Nu sunt indicate gesturile de forta care escaladeaza conflictele deja nascute in casnicie si care, in afara supararii si stresului, nu vor facilita vreun succes sau vreo rezolvare a tensiunilor. Evolutie speciala a proceselor. Posibile mosteniri; gesturi menite sa reglementeze juridic sau financiar regimul donatiilor, al sponsorizarilor si finantarea activitatilor desfasurate de nativi ceea ce poate presupune si revizuirea, pe ultima suta de metri, a unor clauze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...