Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, se contureaza aspecte importante ce tin de mentalitate, conceptie despre viata sau conduita, conditionate de o scara de valori personale si de interesele ori de provocarile, limitarile si intarzierile care le pot da peste cap programul de viata sau ii pot pune in dificultate prin optiunile pe care vor trebui sa le ia si pentru care vor trebui sa sacrifice niste principii la care tin mult. Etapa a constrangerilor dar si a tentativelor esuate de a rezolva totul pe calea dialogului, ipostaza determinata sau amplificata de impactul fazei de Luna Plina, din dimineata zilei de 9 iulie, care va opera pe axa caselor III – IX si care va genera dificultati legate de deplasari efectuate impotriva vointei sau chefului lor de moment sau care vor fi acompaniate de incurcaturi, intarzieri determinate de blocajele in trafic, conditiile meteo sau devierea traseului. Atentie sporita la felul in care se desfasoara un examen, o proba de verificare, indiferent de nivelul profesional vizat, si la greselile comise din neintelegerea corecta a unei situatii.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, premize pentru o intrecere, o competitie sau o confruntare care se desfasoara la nivelul dialogului, al schimbului de impresii si argumente. Taurii vor dori sa se impuna cu orice pret. Aceasta tendinta rezumativa se va observa si in relatiile de familie pentru ca nativii nu vor suporta sa fie contrazisi.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, unele persoane vor simti nevoia sa se sfatuiasca cu cineva asupra unei chestiuni precise, alteori vor dori sa schimbe impresii, sa depene amintiri si povesti, pentru ca, la sfarsitul saptamanii, se vor realiza sase trigoane intre planetele in tranzit prin Rac si Pesti care vor da felului lor de a vorbi o nuanta personala, subiectiva, tandra si profund sensibila, cu iz nostalgic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...