Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 8-14 Aprilie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 8-14 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 9 aprilie dupa-amiaza, discrepanta nascuta din tendintele cu care se confrunta Taurii: dorinta de a pune lucrurile in ordine, de a administra corect sau eficient o relatie afectiva, de a gasi un sambure de beneficiu intr-o poveste in care sentimentele ar trebui sa primeze si valul de emotii care ii iau cu asalt, nu le dau pace si-i imping sa renunte la acele calculele si premizele lucide. Cele doua tendinte vizibile in atitudinea, comportamentul si deciziile lor, ii vor deruta pe cei apropiati lor, care nu vor sti care dintre variante reflecta adevaratele intentii ale acestora.

Intre 9 aprilie, dupa ora 15:35′ si noaptea de 12 aprilie, sanatatea nativilor va fi rascolita de tulburari de mai mica sau mai mare intensitate, in functie de varsta si tablou clinic. Faza Lunii Pline din 11 aprilie, care va angaja cele doua case ale sanatatii, va crea premizele unor dezechilibre organice ce pot agrava o suferinta organica. Perioada de stres, nervozitate, neliniste, insomnie si frica de necunoscut. La locul de munca sunt posibile modificari de program sau ale raporturilor de munca. Nota generala nu este una favorabila, contextul astral permitand masuri nejustificate, exagerate, abuzive care vor fi contestate de catre nativii lezati in interesele lor salariale sau profesionale.

Intre 12 aprilie, dupa ora 01:42′ si 14 aprilie la pranz, perioada a nemultumirilor, iritarilor sau a crizelor de orgoliu si mandrie provocate de felul in care se poarta un partener de viata, de afaceri, de proiect. Dusmanii, rivalii ori competitorii acerbi ai Taurilor pot “trece la fapte”, lansand critici, atacuri, comentarii defavorabile, ridicand pretentii, punand piedici, creand animozitate sau o “atmosfera” nefavorabila nativilor.

Din 14 aprilie, dupa ora 13:27′, concluzii care impun rigoare, respectare a legii, conformare in fata unor principii de drept, comerciale, juridice sau morale ce stau la baza unor interese personale legate de bani sau bunuri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...