Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, neliniste, agitatie, eventual insomnie provocate de o stare organica usor dereglata, pe fond de stres ori ca ecou ale evenimentelor curente de la locul de munca care i-au nemultumit sau care i-au solicitat intens. Pe acest fond astral noaptea nu va fi, pentru acesti nativi, un sfetnic bun.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, taurii vor avea mai multa stabilitate fizica si psihica, vor fi mai in forma decat in zilele anterioare, vor fi mai stapani pe situatie, mai eficienti in activitatile depuse; posibile preocupari cu caracter general, care privesc o viitoare reglementare a unei situatii funciare, locative, imobiliare, patrimoniale in nume propriu sau cu implicarea unor membri ai familiei.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, controverse sau contradictii intre natura unei cauze financiare si premizele legale ale rezolvarii ei. Complicatii cu institutiile statului sau limitari juridice in solutionarea sau obtinerea unor beneficii/avantaje materiale.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. Planta va tranzita casa a VII-a a relatiilor parteneriale si nu-i va sustine intotdeauna pe nativi in litigii, relatia planeta/zodie permitand derapajele ilegale, nedrepte sau imorale ale unor parteneri, indiferent de natura sentimentelor sau intereselor puse in joc. Etapa delicata asupra careia nativii trebuie sa ia aminte inaintea oricarei decizii sau a punerii semnaturii pe vreun act/document oficial.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, rezerva si prudenta in dialog; Taurii nu vor accepta sa vorbeasca despre sine, sa faca marturisiri sa-si dezvaluie sentimentele.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′ interventii autoritate in casa si in familie ale acestor nativi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...