Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, preocupari legate de propria persoana (aspect fizic, sanatate, initiative). Unele dintre gesturile sau intentiile care stau la baza unor decizii pleaca de la nemultumirile legate de felul in care se desfasoara o activitate de colaborare, o afacere, un pas in doi, situatii subrede din punct de vedere relational pe care doresc sa le elimine din campul lor de atentie.

Intre 9 si 10 ianuarie, discutii legate mai ales de cadrul juridic care le va permite sa obtina niste venituri; unele pot avea aspectul unui salariu, alteori poate fi vorba de sume globale ce ar putea fi platite o singura data, si nu cu cadenta unei retributii lunare. De aceea, discutiile care se vor purta vor viza tocmai acest cadru legal care sa stea la baza unei intelegeri cu scop lucrativ.

Teoretic, Taurii ar trebui sa evite sa intre in combinatii banesti cu prieteni sau cunoscuti despre care nu stiu nimic pentru ca acestia ar putea da curand o alta turnura actualei intelegeri contractuale. Intre 11 si 12 ianuarie, nativii vor fi fortati de imprejurari sa taca si sa se gandeasca o data, de zece ori, de cate ori e nevoie, la un fapt de viata de data recenta cu care se confrunta.

El poate privi o optiune esentiala, un set de dorinte, credinte, convingeri sau interese ce intra in contradictie cu directia de mers a vietii obisnuite, cu ceea ce se intampla la locul lor de munca, in familie, in tara, in societate.

Unii, pentru a se lamuri mai repede si mai bine, vor apela la lecturi esentiale, la studii in care vor cauta argumente pro si contra si in care, daca vor avea rabdare si capacitate de intelegere, vor identifica cauzele neincrederii sau indoielii care a pus stapanire pe ei. Pe 13 ianuarie, in familie va fi nevoie de o mana forte si de autoritate si, ca intotdeauna, ei se vor oferi sa fie acea mana autoritara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...