Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, nativii vor da curs tendintei pragmatice in relatiile cu prietenii sau cunoscutii, pe care ii vor “pastra” in eventualitatea ca vor avea, candva, nevoie de ei sau de a-si gestiona sentimente in chip lucid, fara sa se lase dusi de valul pasiunii si al sentimentelor.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, destul de mult zbucium provocat de o situatie complicata, care se deruleaza haotic, dezordonat, derutandu-i pe nativii care nu vor stiu cum e mai bine sa actioneze. Prima si singura lor reactie, va fi enervarea; in functie de sectoarele de viata personala pe care le vor atinge pe harta personala opozitiile dintre cele cinci planete aflate in tranzit pe axa Berbec/Balanta ii pot speria sau scoate din sarite. Ramanand la analiza generala a momentului, si sanatatea ar putea fi afectata in aceasta perioada; cele mai frecvente tulburari tinand de procesele mentale (iritare, reactii bruste, insomnii, migrene, furii reprimate) si functiile renale, urinare sau genitale. Dusmanii le pot pregati Taurilor surprize neplacute, “lucrandu-i”, deocamdata, din umbra.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, se vor manifesta influxurile fazei de Luna Plina din 11 mai (ora 00:42′), pe axa caselor I-VII, care poate scoate la suprafata o importanta chestiune legata de asocieri, conflicte sau de propria lor “asezare in destin”, in legatura cu care pot avea, pe fondul acestui eveniment astrologic, o revelatie. Moment trait cu intensitate prin implicarea profunda a nativilor in contextul actual.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, contradictii si conflicte interioare provocate de o chestiune baneasca, de un venit rezultat din munca, din tranzactii sau din speculatii. Sfarsitul zilei de 12 mai este marcat de o informatie sau de o situatie in derulare care indica o evolutie dezavantajoasa pentru Tauri, sau aparitia unor noi conditii/conditionari financiare, materiale ori de beneficiu personaL, care strica regula jocului.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...