Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, placeri temperate, masura in preocuparile care provoaca relaxare, dorinta de a face un strop ordine in relatiile sentimentale, preocupari practice legate de cresterea si educarea copiilor.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, provocarile de la locul de munca vor putea fi tinute sub control de catre nativi care nu doresc sa se lase prada provocarilor cotidiene care le mananca energia si le strica cheful de viata. Totusi, nemultumirile provocate de disputele de idei, divergentele de opinii, tendintele manifestate de catre sefii sau patronii lor care le impun o anumita atitudine sau conduita fata de evenimente in legatura cu specificul muncii lor sau ca forma de solidarizare si sustinere a unor cauze.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, relatiile conjugale si cele parteneriale vor trece prin momente delicate. Posibile crize de gelozie intre soti, conflicte care pleaca de la actele incorecte ori de la manevrele de rea credinta ale unui asociat in afaceri sau ale unui coleg de proiect/colaborator. Context greu, apasator, uneori chiar drastic, in cazul celor care sunt implicati in anchete si procese. Atentie la veridicitatea si legalitatea unor documente depuse la dosar ori la marturiile unor martori chemati in apararea unui nativ dar, atentie, si la posibila manipulare vicioasa a actelor si probelor ce fac obiectul unei cercetari sau al unui litigiu. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului, si va contribui la definitivari launtrice: Taurii vor dori ca ideile lor despre lume si viata sa se bazeze pe cunoastere teoretica si pe experienta practica ca sa inlature posibilele erori in deciziile lor curente cat si evaluari gresite in cazul optiunilor majore de viata.

In restul zilei de 9 ianuarie, dupa ora 09:05, intentia de a gasi solutia corecta problemelor care vizeaza un posibil castig sau beneficiu material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...