Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, blocare într-un proces de gândire sau de formare profesională motivat de teama nativilor de a nu-și compromite statutul pe care l-au obținut și de a se lansa în aventuri, fie ele și intelectuale, cu posibil impact negativ asupra vieții lor profesionale. Refuz de a se plia, de a accepta și, cu atât mai puțin, de a împărtăși viziuni noi care decurg din sensul pe care îl va lua evoluția unor evenimente.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, surprize legate de statutul lor profesional (funcție, în principal) ori ipostaze de viață care îi aduc pe cei născuți în zodia Taurului în prim-planul vieții publice. Informații care ajung la urechile lor și care îi obligă să privească cu mai multă atenție o colaborare, o asociere, un contract, prin felul în care acestea vor pune în evidență o vulnerabilitate sau o neregulă.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, din păcate, nu va ține întotdeauna cu nativii ci, dimpotrivă, va permite unor persoane nesincere sau mânate de interese ascunse să-și pună în aplicare planul de viață în detrimentul nativilor, astfel că, până la 1 noiembrie a. c., cât va dura acest tranzit alunecos, aceștia trebuie să fie „cu ochii în patru” la tot ceea ce se întâmplă, se discută, se inițiază sau se acceptă ca formă de concretizare a unei relații parteneriale: deciziile în afaceri trebuie să aștepte un moment mai puțin vulnerabil.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări de spirit amestecate, stârnite de prieteni: unii le vor face plăcere prin felul de a se purta și empatiza cu nativii, alții îi vor dezamăgi.

Întreaga săptămână va rămâne activ impulsul planetelor Soare și Marte, al căror efect conjugat intens va solicita acele sectoare din organism care se pot dezechilibra rapid din cauza suprasolicitării sau al unui regim de viață abuziv.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...