Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 5-11 August 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, dialoguri in contradictoriu cu fratii, vecinii sau cunoscutii ocazionali; rezultat multumitor obtinut cu greutate in cadrul verificariipregatirii profesionale. Deplasarile vor sta sub semnul oboselii, a lipsei de chef, a disconfortului ori a piedicilor. Comunicarea, in ipostaza corespondentei oficiale cu institutii si persoane aflate la distanta, poate fi intrerupta, amanata sau blocata.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, se pot declansa mecanisme rigide, cu potential conflictual, privitoare la meserie, functie, autoritate in domeniu; neincredere sau dezacord cu sefii sau aliatii care nu se vor sfii sa formuleze observatii critice. In seara zilei de 7 august, se va produce faza de Luna Plina in Varsator care va genera confruntari de opinie drastice. Taurii pot face obiectul unor conflicte desfasurate intr-un cadru oficial sau public (mass-media) sau al unor presiuni exercitate asupra lor (acuzatii, somatii, demiteri). Posibil moment de incheiere a unei activitati. In cazuri particulare, acestea pot fi provocate de o stare de lucruri penibile in familia lor care li se impuna direct sau care arunca un val de neincredere asupra probitatii lor morale.

Intre 9 si 11 august dimineata, cei tineri vor fi nevoiti sa mediteze cu luciditate asupra felului in care evolueaza o relatie sentimentala. In mintea si in sufletul lor va domni incertitudinea, confuzia sau cunoasterea partiala a adevarului, drept pentru care, luarea unei decizii va fi dificila. Parintii vor analiza erorile facute in educarea copiilor pe fondul evenimentelor care ii dezamagesc si care se vor dovedi a fi rezultatul slabiciunii lor pedagogice. Posibile speculatii financiare operate pe sume mici.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, perioada stresanta pentru organism, marcata de enervari disproportionate fata de motiv, insomnii, ingrijorari, irascibilitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...