Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 31 octombrie, Taurii discuta despre bani, se informeaza, se sfatuiesc intr-o chestiune financiara.

Nu este recomandabil sa initieze dialoguri pe teme salariale. Din 31 octombrie, dupa ora pranzului si, apoi, pe 1 si 2 noiembrie, acesti nativi se vad obligati sa se agite pentru o chestiune pe relatia cu fratii si surorile, vecinii, cunoscutii ocazionali. Multe dintre gandurile lor se cer acum consolidate prin confirmari venite de la persoane care au experienta de viata, vocatie profesionala sau detin o autoritate publica.

Dupa astfel de confruntari de opinie, Taurii se vor vedea obligati sa faca o serie de ajustari unui demers care se bazeaza pe convingeri, interese sau directii de viata zbuciumate de evenimentele ultimilor 2-3 ani. Pe 3 si 4 noiembrie, familia din care provin si cea pe care si-au construit-o, prin casatorie sau relatii stabile, intra in conflict.

Dorinta lor de a face ordine in viata altora sau de a-si impune punctul de vedere nu este intampinata cu bunavointa de cei din preajma nativului. Schimburile de cuvinte sunt aspre si, cel mai adesea, ii nemultumesc pe apropiati. Perioada proasta din 2 pana pe 20 noiembrie pentru negocieri si tranzactii si cu atat mai mult cu cei cu care se afla pe picior de lupta. Intre 5 si 6 noiembrie vocatia lor administrativa se extinde asupra relatiilor cu copiii sau, dupa caz, cu cei pe care ii iubesc.

Dragoste, dragoste dar… dupa “regulament”! Incercarea lor de a face ordine sau, si mai rau!, curatenie in aceste domenii delicate de viata afectiva nu-i conduce la succes. Poate ca, uneori, vor reusi sa puna pe cineva la punct dar, in cele mai multe cazuri, vor starni revolta sau replici nu tocmai placute auzului lor. Ceva trebuie temperat sau eliminat: fie insistenta, fie brutalitatea, fie lipsa de masura si nuanta, fie radicalismul.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...