Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, distanta fata de unele idei pe care le-au ”rumegat” In ultimul timp si pe care vor dori sa le alunge, pentru a se linisti In preajma pragului dintre ani. Dintr-o alta perspectiva, nu vor fi excluse Incapatanarile si refuzul de a se conforma unor situatii care nu le convin, aratand o fateta dificila a personalitatii lor.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, adie a vant de schimbare: informatii, conversatii care contin noutati, surprize, care le atrag atentia nativilor, ca e timpul sa se adapteze la schimbarile care se petrec In jurul lor, mai ales In mediul In care activeaza si In cadrul caruia si-au facut un nume cunoscut. Unele din aceste zvonuri Ii pot pune, Insa, pe ganduri.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, casa relatiilor de prietenie aproape ca debordeaza de sentimentele si senzatiile placute starnite de vartejul unor Intalniri si schimburi de opinie cu persoane simpatice, vesele, dragute, amabile, generoase, oneste care Ii vor face pe Tauri sa se simta bine In preajma lor prin atmosfera prietenoasa pe care o degaja.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, reveniti la viata curenta cu responsabilitati si sarcini cotidiene, unii Tauri vor fi obligati sa reia problemele pe care le-au abandonat la Inceputul saptamanii. Dupa acest respiro, chestiunile de serviciu li se vor parea stringente, complexe si pline de Ingradiri personale.

Din 4 ianuarie Mercur retrograd va intra In casa bunurilor si beneficiilor materiale primite sau mostenite prin relatia cu altii. El va accentua nevoia de se aduce la zi Inscrisuri, de a se obtine aprobari, de a se face gesturile legale necesare bunei lor administrari, Daca este vorba de lucruri amanate, atunci se pune problema rezolvarii lor urgente pana pe 12 ianuarie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...