Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Luna Plina din ziua de 4 februarie poate sa angajeze, in indiferent ce chip, o ipostaza a carierei sau imaginii. Depinde de varsta, de rolul in societate sau de atributiile pe care le-a avut de-a lungul ultimilor ani felul in care se va concretiza acest traseu astral care incepe mai brutal prin faza de Luna Plina si se reia pe 6-7 februarie, prin opozitia, de loc simpla, a Soarelui cu Jupiter.

Indiferent cum se “strecoara” sau cum vor avea impresia ca au pacalit clipa, secventa se va relua. Reactii dure, aparent principale sau motivate, se pot produce intre 6-7 februarie, cu un accent special pus pe familie, rude apropiate; alteori discutia, ca si reactia insesi, are ca motivatie un bun patrimonial. Prietenii par mai labili ca oricand.

Totul e o impresie, o pacalire, o autoiluzioare. Zile cand se pot confrunta cu o realitate nemultumitoare: 6-7 februarie. Pe aceeasi directie evolueaza si povestile de viata bazate pe sentimente sau pe atractie, de unde si dorinta ce se va instala brusc in forul lor interior de a face ordine si curatenie in acest hatis afectiv.

Intre dupa-amiaza zilei de 31 ianuarie si 2 februarie nu sunt indicate discutiile mai ales in latura lor publica. Se va instala fie lipsa de entuziasm fata de un subiect, fie inhibitia. Nu vor fi in forma si vor parea stingheri, vulnerabili, neconvingatori. Atentie majora daca nativii observa cum, in acest raport inegal de forte, tendinta este sa fie redusi la tacere sau intimidati.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...