Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 30-06 Decembrie 2019


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Decembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 30-06 Decembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 noiembrie, univers interior marcat de dorința de siguranță și stabilitate în opțiuni, privind fie deciziile, fie renunțările, pentru că nativii vor dori să se asigure că nu greșesc.

O notă pozitivă o va aduce planeta Venus, dar cel mai important moment al etapei studiate de noi va fi intrarea, în sectorul conștiinței și al atașamentelor importante, a planetei Jupiter, care va tranzita această casă până în decembrie 2020, dându-le Taurilor, timp de un an, posibilitatea să perceapă și să interpreteze viața, în întreaga ei complexitate, în mod corect și profund.

Reacțiile lor, născute dintr-o gândire profundă, vor sta la baza unor judecăți de valoare importante pentru evoluția lor pe direcția: maturizare, învățare, perfecționare, progres prin cunoaștere, găsirea drumului potrivit structurii și logicii biografiei lor. Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile surprize legate de statutul public, de reputația sau de autoritatea lor socio-profesională.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, relații plăcute petrecute alături de prieteni, clipe de destindere născute din armonia regăsirii pe aceleași coordonate de gândire și simțire. Totuși, există și o altă determinare astrală, care privește relațiile de afaceri sau asocieri prin intențiile ascunse, tendințele incorecte, influențele negative, invidia, exercitate de falșii prieteni ai câte unui Taur, în scopul de a profita ori de a-i crea probleme.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, răstimp marcat de o agitație interioară care le poate da dureri de cap, la propriu și la figurat, insomnii, preocupări cărora nativii nu le pot da de capăt, oricât s-ar frământa. Moment al revoltei interioare împotriva unei persoane sau a unei situații care nu îi avantajează și care le complică viața de la un timp.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...