Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, dorinta intensa de a echilibra o stare de lucruri in neregula care le ameninta locul de munca. Dar, din dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, cand Marte va intra in zodia Racului, dialogul va fi tot mai anevoios. Uneori, nativilor le-ar putea fi impusa tacerea asupra unui subiect, alteori, intimidati de amploarea evenimentelor sau de gravitatea consecintelor, ei vor opta, din proprie initiativa, pentru discretie. Amprenta acestui context astral va dura mai multe saptamani.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, in ciuda felului lor prudent, in ultima vreme, de a se purta al Taurilor, o relatie parteneriala sta sa izbucneasca. In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului si, din aceasta pozitie, se va purta ca un adevarat protector, ferindu-i de excese si greseli, fara a le permite, insa, si un progres in negocieri.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si le va facilita un schimb intens de informatii, vesti si avertismente menite sa le corecteze o impresie generala sau o intentie cu privire la un proiect de viata care presupune o cheltuiala mare, fie ea si sub forma unei investitii.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, axa celor doua case ale banilor va fi marcata de faza Lunii Pline in Sagetator, care se va produce pe 9 iunie, la ora 16:09′. Ea va avea darul sa introduca un element de noutate sau posibilitatea de a lua in calcul un inceput de viata si activitate pe fondul unei schimbari de statut financiar, ca o consecinta a punerii in aplicare a unor masuri legislative. Nativii trebuie sa vegheze asupra relatiei defectuoase cu unii prieteni, pe al caror ajutor nu trebuie sa conteze si pe care nu e indicat sa-i implice in problemele lor. Atentie, la riscul unor accidente provocate de un mijloc de transport sau care se poate manifesta in varii ipostaze, de la elementul Foc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...