Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare se poate asocia cu un sir de avantaje si beneficii (materiale sau doar morale) legate de strainatate sau de persoane care circula mult dincolo de granitele tarii.

Pe 3 si 4 decembrie, Luna in sectorul natal le poate induce celor nascuti in Taur un soi de calm sau o temperanta necesara pentru a face fata stresului.

Fie “o iau mai incet”, fie triaza o serie de activitati, dand curs celor conditionate de un termen anume, pentru ca doresc sa se odihneasca si sa nu-si epuizeze resursele fizice. Planeta Marte va deschide un nou capitol o data cu 5 decembrie.

Nu va fi unul tocmai comod: el va face, in zilele urmatoare, rand pe rand, cuadraturi cu Jupiter, Saturn si Soarele natal, punandu-i adesea in dificultate. Marea provocare va veni pentru cei care doresc sa obtina o functie, sa se remarce sau, dupa caz, sa se impuna.

E un fel chiar de lupta pentru putere, dar nu prin consolidarea a ceea ce au obtinut deja, ci prin salturi spectaculoase. De aceea, se pot arunca cu capul inainte si pot accepta oferte cu miza sociala, profesionala sau publica, de orice natura, care nu intotdeauna li se cuvin, li se potrivesc sau se justifica prin varsta si pregatirea pe care o au.

Entuziasmul si dorinta de schimbare ii va face sa nu mai vada clar fie riscul asociat, fie faptul ca vor fi sacrificati. Acest aspect nu este specific saptamanii viitoare, ci urmatoarelor, dar el contureaza clar, de pe acum, un univers de asteptare si disponibilitate interioara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...