Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 29 august, pana la pranz, toata lumea ii supara cu ceva, iar ei nu pierd ocazia sa se infurie, dar nu pe masura, ci peste masura. Critic i sau atacuri legate de functie, imagine etc., initiative ale unor membri de familie care le complica existenta, parteneri incorecti de drum, de afaceri, de contact etc. care isi dau in petic.

Apoi se lasa linistea. Dorinta lor este “sa schimbe aerul”, sa intre intr-o atmosfera mai relaxata. Pentru asta nu refuza intalnirile cu persoane dragi, simpatice sau care au un rol benefic in existenta lor. Au nevoie de intelegere, de comuniune sufleteasca, de caldura umana, de solidaritate. Ei insisi se pot arata fata de unele cunostinte mai ingaduitoare sau mai pline de cumsecadenie.

Din 31 august, Taurii incep sa fiarba. Cine stie ce evenimente – multe, marunte si agasante – ii coplesesc. Se monteaza repede impotriva oricarei idei, a oricarui cuvant rostit in preajma lor. Aceasta intoleranta este provocata de o stare de irascibilitate observata de cei din jur care vor prefera, daca ii cunosc, sa-i lase in pace. Zile de tensiune nervoasa intre 31 august dupa-amiaza si prima parte a zilei de 2 septembrie, cand se mai pot confrunta cu insomnii, agitatie, dureri de cap, tulburari de vedere, psihic greoi.

Din 2 septembrie dupa-amiaza si pana pe 4 septembrie, ei tind sa revina la normal; se echilibreaza sau doar se controleaza mai bine. In aceasta ultima etapa, pot avea mai mult spor in tot ce fac si pot da dovada de logica si bun-simt in gandire.

Luna Plina din 29 august priveste indeosebi casa a V-a a sentimentelor unde, tendinta generala este aceea de a nu se lasa dominati de emotii si de a ramane rationali si obiectivi. Analizandu-i, cei din preajma vor ajunge la concluzia ca se pierd in speculatii morale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...