Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, stari organice fluctuante. Pe o alta directie, unii nativi ar putea fi nevoiti sa se adapteze situatiilor ivite la locul de munca si sa analizeze cu atentie jocurile de interese care se fac si care ii pot afecta dar, cu siguranta, nu trebuie sa se implice in rezolvarea lor iar constrangerile care se vor contura ar trebui intelese ca o etapa a crizei prin institutia/firma unde lucreaza.

Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), intrigile si conflictele mocnite se pot amplifica iar forta lor de a submina o alianta, un parteneriat, desi manifestata discret, va fi redutabila. Intre soti, se pot produce crize de gelozie sau certuri care pleaca de la interese egoiste.

Daca Taurii pot fi victimele acestor trasaturi de caracter sau de mentalitate ale partenerilor de viata sau de proiect, prin restul efectelor planetare din Scorpion si prin efectul lor conjugat cu cel al Lunii Noii, nici nativii nu vor scapa de riscul de a cadea in pacat.

Oricat i-ar impinge demonul sa “le arate dusmanilor de ce sunt ei in stare”, pentru a nu se afla intr-o postura vinovata si pentru a nu strica relatiile la care tin, este bine ca Taurii sa nu actioneze intr-un fel care nu le va face cinste. Perioada plina de pericole greu de identificat, in contextul unor procese.

Este bine ca Taurii sa nu dea declaratii sub presiune morala si sa nu se lase infranti, semnand contracte in dezavantajul lor. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, posibile castiguri si solutii oneste cu privire la bani, la intrarea in posesie a unor bunuri materiale sau la primirea unor facilitati.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, analiza lucida, pe fondul faptelor consumate in jur de 29 octombrie, cu privire la drumul lor in viata, la convingerile care ii blocheaza in luarea unor decizii sau la constrangerile morale care le greveaza libertatea de optiune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...