Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 29-04 August 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, pasi mici, dar sesizabili, pe calea vindecarii sau a revenirii la o stare normala de sanatate. Vesti linistitoare care nuanteaza o informatie alarmista legata de locul de munca. Din cauza relatiei proaste pe care o vor face, intreaga saptamana, planetele Jupiter si Pluton, unele persoane ar putea trece prin situatii – limita in care cineva influent ori un superior le-ar putea impune conditii si solutii in activitatea profesionala care sa nu fie tocmai legale ori care vor intra in contradictie cu constiinta lor.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, premize anevoioase pentru viata conjugala. In colaborari sau afaceri isi poate face loc invidia, gelozia, subiectivismul.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va incepe sa tranziteze zodia Racului. Planeta va controla, pana pe 26 august a.c., casa a III-a a comunicarii si deplasarilor, aducand un strop de noroc sau de satisfactie de la intalnirile “de suflet” ori de la felul sincer, cald si prietenos al unor frati si cunoscuti de a se purta cu ei. Şanse, medii ca importanta, pentru cei care sustin examene, unde volumul de cunostinte memorizate le pot aduce o nota mare sau un calificativ bun. Plimbari si excursii legate de apa (lac, rau, mare, parc de distractii acvatice).

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, blocari sau intarzieri privitoare la intrarea in posesie a unui bun, a unui patrimoniu, a unei sume de bani sau de a beneficia de un ajutor scontat, greu explicabile, al caror motiv nu le este clar nativilor. Pentru a afla cauza acestor incurcaturi nativii ar trebui sa-si indrepte atentia spre acele persoane care au interesul sa actioneze in detrimentul lor.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, Taurii vor refuza sa-si schimbe parerile fata de unele repere din viata lor, fie din frica fata de nou, de schimbare, fie din dificultatea de a se mobiliza si avea o initiativa constructiva.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...