Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 28 si 29 noiembrie Taurii vor fi obligati sa se exprime. Fie sa vorbeasca in fata unei comisii, sa se justifice.

Contextul nu le este favorabil din multe motive care se pot activa, de la caz la caz, in functie de varsta loc in societate sau realitate biografica individuala. Astfel, unii se pot simti stingheriti, altii pot face chiar o mica criza de orgoliu. Si, tot de la caz la caz, aceste ipostaze pot fi provocate de un context scolar, pedagogic, educational alteori de relatiile cu fratii/surorile, cunoscutii sau vecinii si, intr-o alta ipostaza, ele pot fi legate de evolutia unei stari de lucruri la locul de munca.

Mai contribuie si surprizele care tin de felul in care se poarta sau se manifesta cineva in acest joc complicat al ideilor, informatiilor si intereselor. Pe 30 noiembrie si apoi, pe 1 si 2 decembrie pana la pranz, nativii din Taur se implica in chestiunile de familie, in treburile casei.

Din dupa-amiaza zilei de 2 decembrie pana pe 4 decembrie inima si mintea lor este dedicata unor chestiuni personale: relatii cu copii, realizare sau implinire interioara prin cultivarea unei activitati practice dar cu scop recreativ (un hobby de exemplu). Nu putini insa vor fi cei care vor sa puna ordine in relatiile afective personale ori in relatiile cu prietenii.

Un fel de pragmatism generalizat se abate, in acest scurt rastimp, pentru ei, facandu-i sa calculeze si sa reevalueze cat “merita” fiecare persoana din preajma lor ca timp alocat (sau pierdut), ce castiga de pe urma acestei risipe personale si ce sa faca pentru a optimiza aceste relatii in beneficiu personal. Unii, observandu-i cum vorbesc si cum argumenteaza aceasta atitudine le-ar putea reprosa ca sunt egocentristi si egoisti. Ei vor raspunde ca doar isi vad de treaba lor. Din 3 decembrie relatiile de munca evolueaza spre o degradare a starii de pana acum caracterizate de calm si siguranta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...