Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, situatii neprevazute sau decizii insolite in planul vietii si activitatii publice, mai ales daca ele sunt starnite de insinuari, acuzatii nefondate, “lucraturi” ale unor parteneri de proiect sau de afaceri.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, Taurii vor dori sa se vada cu acei prieteni in prezenta carora se simt bine, uita de stres sau impreuna cu care desfasoara activitati recreative si de compensare (hobby, loisir, passe – temps).

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata posibile disfunctii organice nascute din oboseala, munca incordata, griji. Mai afectati vor fi cei care au sensibilitati cerebrale. Posibile tulburari ale fiziologiei aparatului urinar sau renal; risc de inflamatii si tendinta spre edeme. La locul de munca se pot naste tensiuni, revolte pe cont propriu impotriva unei masuri organizatorice sau a felului in care se desfasoara activitatea curenta. Atentie in ziua de 3 noiembrie cand, opozitia la grad perfect Uranus/Venus poate sa amplifice aceste nemultumiri, obligandu-i pe nativi sa ia decizii insolite.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, Luna va incepe sa tranziteze zodia Taurului introducand o binevenita nota de stabilitate psiho-emotionala si organica, temperandu-le reactiile si accentuandu-le pragmatismul. Dificile vor ramane aspectele de viata patronate de specificul casei a VII-a care este tranzitata de trei planete care vor intensifica dusmaniile, rivalitatile si dorinta unor persoane, ostile Taurilor, de a-i pune pe acestia in situatii dificile prin manevre, barfe, calomnii, acuzatii nefondate, indiscretii, etc. Pe aceiasi directie, nu sunt excluse tradarile pagubitoare pentru nativi in cadrul unui proces sau a unei anchete (ii parasesc avocatii, martorii isi schimba atitudinea, se ascund probe esentiale, se trunchiaza ori se deformeaza altele, apar martori mincinosi).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...