Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, posibil moment important in viata sau in cariera Taurilor. Luna Noua poate reprezenta inceputul unei noi perioade in viata lor sociala sau profesionala sau poate indica inceputul unei perioade de reasezari ale personalitatii lor pe fondul unor schimbari bruste de atributii, functii sau imagine. Uneori, aceste ipostaze publice pot fi inconfortabile sau riscante.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa a XII-a a cerului lor astral si, de acolo, ii va mobiliza pentru luptele viitoare dar ii va pune si intr-o stare de agitatie si revolta sau de manie interioara, provocata de una sau mai multe stari de fapt din viata lor. Marte va ramane in acest sector pana pe 10 martie.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, momente placute impartasite alaturi de prieteni, bucurii sau beneficii obtinute cu ajutorul unor apropiati. Planuri personale care pot fi sustinute de prietenii care ii consiliaza si le acorda sprijin moral, material, profesional ori social.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, tumult interior care nu poate fi temperat prea usor, motiv pentru care, uneori, nativii mai sensibili vor apela la calmante sau la tehnici de relaxare. Casa a XII-a va ramane si dupa aceste doua zile, marcata de tensiunile interioare si de starile explozive motivate de nereguli mai vechi, de conflicte nesolutionate, de dorinte neimplinite sau de probleme de munca curente cu care se confrunta pentru ca in dimineata zilei de 3 februarie, Venus, Guvernatorul lor, va intra in zodia Berbecului, adica in casa a XII-a de care vorbeam, alaturandu-se influxurilor puternice care vor pune la incercare acest sector de viata personala.

Din 3 februarie, Luna va tranzita zodia Taurului si le va aduce nativilor un strop de calm, o mai buna stapanire de sine dar va intensifica confruntarile publice si divergentele cu partenerii de orice fel.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Taur:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...